Map & richting

 

BEST WESTERN HOTEL ROYAL CENTRE
160, Koningstraat
1000 Brussel
Tel : +32 2 219 00 65
Fax: + 32 2 218 09 10
E-mail :

map

OPENBAAR VERVOER

Brussels National Airport - 12 Km
Dichstbijzijnde station : Centraal - 1 Km
Dichstbijzijnde Metro: Congres - 2 minuten lopen

INTERESSANTE PLAATSEN

Grote Markt: 1 Km - 10 minuten lopen
Europese Parlement en Commissie: 2 Km - 5 minuten rijden
Heyzel Exhibition en Congres Centrum : 6 Km - 15 minuten rijden
U kunt op de volgende manieren bij het Hotel Royal Centre komen:

Per trein

Vanaf het Zuidstation (Eurostar/Thalys eindstation) Neem de metro Simonis, richting Simonis. Stap uit bij het station Botanique en volg de richting "Colonne du Congrès" (de kerk moet achter u liggen). U bevindt zich nu op de Koningstraat. U vindt het hotel aan uw rechterhand na 150 meter.
U kunt ook een taxi nemen: duur van de rit ongeveer 10 minuten.

Vanaf het Centraal station : In het station volgt u de richting "Galerie Ravenstein". Neem de Galerie Ravenstein en neem de trappen aan het eind. Aan de uitgang komt u direct op de Koningstraat. Hier gaat u naar links. Het hotel ligt op ongeveer 400 meter aan de linker kant van de Koningsstraat. De wandeling duurt ongeveer 10 minuten.
U kunt ook vanaf het Centraal station een taxi nemen: duur van de rit ongeveer 3 minuten.

Met het vliegtuig

Vanaf Brussels National Airport : Er gaat een trein elke 20 minuten naar de verschillende stations in Brussel. Stapt uit op het station Centraal, in het station volgt u de richting "Galerie Ravenstein". Neem de Galerie Ravenstein en neem de trappen aan het eind. Aan de uitgang komt u direct op de Koningstraat. Hier gaat u naar links. Het hotel ligt op ongeveer 400 meter aan de linker kant van de Koningsstraat. De wandeling duurt ongeveer 10 minuten.
U kunt ook een taxi nemen: duur van de rit 20 minuten.

Met de wagen

Vanaf de autobaan E19 komende vanaf Parijs : Rijdt langs de ring totdat u bij de kruising Brussel (Koekelberg)- Oostende - Mons/Bergen komt. Neem Uitrit 10 richting Brussel/ Koekelberg. Volg het verkeer tot de Basiliek - dit is een zeer grote kerk. U bent nu op de Avanue Charles Quint. Neem de lange tunnel die onder de kerk doorgaat en neem hier de exit "Centre/ Centrum". Volg het verkeer wederom tot het 8ste verkeerslicht en ga rechts op het grote kruispunt. U bevindt zich nu op de Koningstraat, het hotel is op ongeveer 100 meter gelegen aan uw rechterhand.

Vanaf de autobaan E40 komende vanaf Luik : Rijdt tot het einde van de autobaan E40 en neem de uitgang "Centrum Brussel", volg vervolgens de richting "Centrum/ Wetstraat" totaan het Schumanplein. Neem de Wetstraat en rijdt deze helemaal uit. Op het grote kruispunt gaat u naar rechts en neemt u de tunnel. U gaat de tunnel uit bij de tweede uitrit "Kruidtuin" genaamd. Vervolgens rijdt u rechtdoor and gaat u bij het tweede verkeerslicht links. U bevindt zich nu op de Koningstraat en het hotel ligt na ongeveer 100 meter aan uw rechterhand op de volgende hoek.

Vanaf de autobaan E19 komende vanaf Amsterdam/ Antwerpen : U rijdt totaan het eind van de E19 en neemt hier de richtig Paris/ Gent via de ring. Volg de Ring todat u bij de splitsing Brussel (Koekelberg) - Oostende - Mons/Bergen komt. Hier neemt u afslag 10 richting Brussel/ Koekelberg. Volg het verkeer tot de Basiliek - dit is een zeer grote kerk. U bent nu op de Avanue Charles Quint. Neem de lange tunnel die onder de kerk doorgaat en neem hier de exit "Centre/ Centrum". Volg het verkeer wederom tot het 8ste verkeerslicht en ga rechts op het grote kruispunt. U bevindt zich nu op de Koningstraat, het hotel is op ongeveer 100 meter gelegen aan uw rechterhand.

Mostly Cloudy

-2°C

Brussel

Mostly Cloudy

Humidity: 73%

Wind: 28.97 km/h

 • 03 Jan 2019

  Partly Cloudy 0°C -4°C

 • 04 Jan 2019

  Cloudy 0°C -6°C

Business meeting ?

Wij bieden dicht bij het ​​centrum van Brussel in het Hotel Best Western Royal Centre ruimte op de begane grond biedt plaats aan ongeveer vijftig mensen voor Afterwork , een product presentatie of een vergadering. Wij werken met TooFanEvent | Contact:

Zie foto's

 •   +

  Uw verblijf in de best beschikbare prijs !

  image-promo-test

  1 overnachting in een dubbele kamer, ontbijt en wireless inbegrepen.
  2 welkome pintjes in ons Royal Club bar.
  2 tickets voor Magritte Museum,
  2 tickets voor Museum van chocolate
  2 tickets voor stripverhaal museum.
  129€/nacht
  - extra nacht 80 €
 • 1

logo-footerBest Western Hotel Royal Centre
Rue Royale 160, 1000 Bruxelles
Tel  : +32 (0) 2 219 00 65  -  Fax : +32 (0) 2 218 09 10
Email : reception[@]royalcentre.be
Alle Best Western© hotels zijn in privé-eigendom en worden zelfstanding geëxploiteerd
Bezoeken Best Western

 

Designed by COMSTRAT Global Communication